Στα 588 τα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Στα 588 τα κρούσματα στα κατεχόμενα την Τρίτη

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι την Τρίτη εντοπίστηκαν 588 νέα κρούσματα μετά τη διενέργεια 15,226 τεστ.


Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, όλα τα κρούσματα είναι εγχώρια, ενώ από την αρχή της πανδημίας μέχρι χθες Τρίτη εντοπίστηκαν συνολικά 59.447 κρούσματα.

Στο «νοσοκομείο αναφοράς» νοσηλεύονται 61 ασθενείς από τους οποίους οι 9 βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με το «υπουργείο» από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα 182 άτομα έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.