Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «Υπουργείο Υγείας» ανακοίνωσε 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από τη διενέργεια 16,730 εργαστηριακών εξετάσεων. Καταγράφηκε επίσης, ένας θάνατος.

Τα 177 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 74 στην Κερύνεια, 116 στην Αμμόχωστο, 32 στο Τρίκωμο, 22 στη Μόρφου και 10 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στις 64,007 (187 θάνατοι).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE