Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το «Υπουργείο Υγείας» ανακοίνωσε 431 νέα περιστατικά κορωνοϊού κατά το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα ύστερα από τη διενέργεια 16,730 εργαστηριακών εξετάσεων. Καταγράφηκε επίσης, ένας θάνατος.

Τα 177 περιστατικά εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 74 στην Κερύνεια, 116 στην Αμμόχωστο, 32 στο Τρίκωμο, 22 στη Μόρφου και 10 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε στις 64,007 (187 θάνατοι).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.