ΕΛΛΑΔΑ

Τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι λέει η ιατροδικαστής της Μαλένας για τις εκδορές στη μύτη της Τζωρτζίνας

Τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τι λέει η ιατροδικαστής της Μαλένας για τις εκδορές στη μύτη της Τζωρτζίνας

H ιατροδικαστής που υπέγραψε την έκθεση για τον θάνατο της μικρής Μαλένας, ενός εκ των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», αφού υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση, όπως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας.

Η Χριστίνα Τσάκωνα μίλησε στην εκπομπή του Star και είπε ότι «θα γίνει μία άτυπη ανασκόπηση του περιστατικού για να γίνει μία αξιολόγηση εκ νέου των ιατροδικαστικών ευρημάτων με βάση πια του γεγονότος που δεν γνωρίζαμε, για τους άλλους δύο θανάτους που μεσολάβησαν εκ των υστέρων».


Μάλιστα, σχετικά με την έκθεση για τον θάνατο του παιδιού, τόνισε πως «δεν προέκυψε μακροσκοπικά η αιτία θανάτου. Ως εκ τούτου ελήφθησαν βιολογικά υλικά προκειμένου να διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις, εργαστηριακές, ιστολογικές και τοξικολογικές. Σε περιπτώσεις που δεν βρίσκουμε την αιτία θανάτου, δεν φαίνεται μακροσκοπικά δια γυμνού οφθαλμού δηλαδή, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε περαιτέρω εξετάσεις και να τις δώσουμε σε πιο ειδικούς».

«Ως αιτία θανάτου από την ιστολογική προέκυψε η εκτεταμένη ηπατική ανεπάρκεια. Από τα τοξικολογικά δεν προέκυψε κάτι, οπότε ήταν φαινομενικά ένας θάνατος παθολογικός καθαρά». Συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Οι εκδορές στη μύτη του παιδιού
Μεταξύ άλλων, η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα μίλησε για τις εκδορές που εντοπίστηκαν στη ρινική χώρα της Τζωρτζίνας, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να διαδίδονται διάφορα σενάρια για την αιτία του θανάτου.

«Μπορεί να έχουν προκληθεί από τα νύχια του ίδιου του παιδιού, δεν είναι άξιο να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω», είπε διευκρίνισε ότι ήταν εξωτερικά της μύτης.

Μάλιστα, επανέλαβε, ότι κατά τη διάρκεια της νεκροψίας-νεκροτομής «δεν βρήκα να υπάρχει περιεχόμενο μέσα στο στομάχι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top