Τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό - 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό δυστύχημα στη Λεμεσό - 80χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ο 80χρονος Δημήτρης Χριστοδούλου από τον Άγιο Θεράπων Λεμεσού, βρήκε σήμερα τραγικό θάνατο όταν ανατράπηκε το τρακτέρ που οδηγούσε, σε χωράφι στην περιοχή της κοινότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 80χρονο αναζητούσαν οι οικείοι του, καθώς μέχρι το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει από τα χωράφια που πήγε για να καλλιεργήσει. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός κάτω από το τρακτέρ, που φαίνεται να ανατράπηκε λόγω υποχώρησης του εδάφους.

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου 80χρονου και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι εξετάσεις για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.