Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο θανάτους και 296 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Παρασκευή.

Συνολικά, έγιναν 13.696 εξετάσεις για εντοπισμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19.

Από τα 296 περιστατικά τα 100 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 77 στην Κερύνεια, τα 71 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τα 16 στο Τρίκωμο, τα 22 στη Μόρφου και τα 10 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας 72.586 κρούσματα και 203 καταγράφηκαν στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE