Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο θανάτους και 296 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Παρασκευή.

Συνολικά, έγιναν 13.696 εξετάσεις για εντοπισμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19.

Από τα 296 περιστατικά τα 100 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 77 στην Κερύνεια, τα 71 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τα 16 στο Τρίκωμο, τα 22 στη Μόρφου και τα 10 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας 72.586 κρούσματα και 203 καταγράφηκαν στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.