Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο νέους θανάτους και 296 περιστατικά COVID-19

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν δύο θανάτους και 296 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Παρασκευή.

Συνολικά, έγιναν 13.696 εξετάσεις για εντοπισμό κρουσμάτων της νόσου COVID-19.

Από τα 296 περιστατικά τα 100 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 77 στην Κερύνεια, τα 71 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, τα 16 στο Τρίκωμο, τα 22 στη Μόρφου και τα 10 στη Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας 72.586 κρούσματα και 203 καταγράφηκαν στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE