LIFESTYLE

Οι σειρές που κάνουν comeback αυτή την άνοιξη

Οι σειρές που κάνουν comeback αυτή την άνοιξη

Ozark, Atlanta, Stranger Things, Better Call Saul και τόσες ακόμη. Μόνο λίγες δεν είναι οι σειρές που επιστρέφουν με καινούρια επεισόδια τις επόμενες εβδομάδες και, όπως είναι λογικό, θα κερδίσουν και πάλι την προσοχή μας. Σειρές όπως οι παρακάτω.

Atlanta, σεζόν 3

Χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε καμία άλλη σειρά, η ανυπομονησία μας φτάνει ταβάνι λίγο πριν την επιστροφή του "Atlanta". Δικαιολογημένα, καθώς έχουν περάσει τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την προβολή της δεύτερης σεζόν αυτής της ιδιαίτερης σειράς του πολυτάλαντου και βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ντόναλντ Γκλόβερ, μιας σειράς που για πολλούς (και για εμάς μαζί) χαρακτηρίζεται μόνο ως ένα ευφυέστατο τηλεοπτικό διαμάντι.

Τα νέα επεισόδια βρίσκουν τους Ερν, Άλφρεντ, Ντάριους και Βαν στην Ευρώπη, σε μια περιοδεία για την προώθηση του ράπερ Paper Boi, με τα πράγματα –όπως είναι αναμενόμενο– να πηγαίνουν σουρεαλιστικά περίεργα. Πρεμιέρα στις 24/3 στο FX.

Ozark, σεζόν 4, μέρος 2ο

Το φινάλε της βραβευμένης σειράς του Netflix έρχεται τελικά νωρίτερα απ’ ό,τι πιστεύαμε, μιας και το πρώτο μέρος της 4ης και τελευταίας σεζόν έφτασε στις οθόνες μας μόλις στα τέλη Ιανουαρίου.

Τα επτά τελευταία επεισόδια αποκαλύπτονται στις 29/4 και το teaser τους επικεντρώνεται δικαιολογημένα στη Ρουθ της εξαιρετικής Τζούλια Γκάρνερ, που με την ερμηνεία της στο cliffhanger τελευταίο επεισόδιο άφησε τους τηλεθεατές (αλλά και τους Μπερντ) με το στόμα ανοιχτό.

Πού θα ξεσπάσει τελικά ο χαρακτήρας της; Και πού θα κάτσει η μπίλια για τους Μπερντ, που έχουν απλωθεί από το ξέπλυμα χρημάτων, το ναρκεμπόριο και το καζίνο μέχρι την πολιτική και τις… φιλανθρωπίες;

Stranger Things, σεζόν 4

Για τις καλύτερες διακοπές της παρέα με τον Μάικ ετοιμάζεται η Ιλέβεν, με αφορμή το γνωστό spring break των αμερικανικών σχολείων και, κάπου εδώ, το σύμπαν (σε οποιαδήποτε διάστασή του) αρχίζει να κρυφογελάει...

Από την Καλιφόρνια, όπου ζει πλέον η Ιλέβεν με την οικογένεια του Γουίλ, μέχρι το Χόκινς και το ρωσικό εργαστήριο όπου κρατείται ο Χόπερ, οι πύλες προς το Upside Down φυσικά και παραμένουν ανοιχτές και περιμένουν την παρέα εφήβων της μεγάλης επιτυχίας του Netflix για άλλον ένα γύρο αναμέτρησης. Ο τέταρτος και προτελευταίος κύκλος χωρίζεται σε δύο μέρη, με την πρεμιέρα του πρώτου να ορίζεται για τις 27/5.

Πηγή: Esquire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top