Ανακοινώθηκαν 816 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Ανακοινώθηκαν 816 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα την Πέμπτη

Άλλα 816 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα, μετά από 13.753 διαγνωστικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Όπως ανακοίνωσε το «υπουργείο υγείας»στη Λευκωσία εντοπίστηκαν 323 νέα κρούσματα, 214 στην Κερύνεια, 161 στην Αμμόχωστο, 28 στο Τρίκωμο, 71 στη Μόρφου και 19 στη Λεύκα.

Στα κατεχόμενα ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων είναι 79.845 και ο αριθμός των νεκρών από την COVID-19 ανήλθε σε 210.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Ολγκίν σε εγρήγορση: Κρίσιμη προεργασία Μενελάου–Ντανά πριν την συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν

Σε γενική ανασκόπηση και προεργασία των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση των δύο ηγετών, προέβησαν την Τετάρτη ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και ο εκπρόσωπος του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Μεχμέτ Ντανά, σε συνάντησή τους την Τετάρτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE