ΕΛΛΑΔΑ

«Η σπιτονοικοκυρά ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για όλα» λέει η αδελφή της Ρούλας

 «Η σπιτονοικοκυρά ήθελε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα, ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για όλα» λέει η αδελφή της Ρούλας

Νέα συνέντευξη με συγκλονιστικά στοιχεία έδωσε σήμερα η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα τελευταία στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όσον αφορά για την καταγγελία που έκανε η ίδια και η μητέρα τους για κακοποίηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ -η οποία διαψεύστηκε τόσο από την ίδια την κατηγορούμενη όσο και από την ΕΛΑΣ ύστερα και από την εξέτασή της από ιατροδικαστή – είπε: «Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ καθόλου για το θέμα της κακοποίησης. Γνωρίζουμε τη Ρούλα και αυτό που είδαμε. Δεν το ξανασυζητήσαμε κιόλας γιατί είναι άλλα τα στοιχεία που προκύπτουν και δώσαμε βάση».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στον εν διαστάσει σύζυγο της 33χρονης αδελφής της, Μάνο Δασκαλάκη, η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε: «Η γραμμή από όλους της οικογένειας ήταν η ίδια. Ενάντια στον κ. Κουσουλό ήταν και ο Μάνος. Τώρα, το πώς άλλαξε γνώμη και τι ακριβώς έγινε, δεν θέλω να τοποθετηθώ» λέγοντας ότι δεν μπορεί να εξηγήσει την απόφαση του γαμπρού της να πάει σε ένα δημοσιογραφικό γραφείο και όχι στη ΓΑΔΑ να επισκεφθεί την αδερφή της.

Για την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη είπε «δεν περίμενα αυτή τη μεταστροφή σε καμία περίπτωση. Μέχρι τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία, όλα όσα έλεγε δημόσια, τα έλεγε και σε μένα».

Αναφορικά με το θέμα της σπιτονοικοκυράς, η Δήμητρα Πισπιρίγκου εξήγησε: «Από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανένα συγγενή πουθενά, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Και μία κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά τους είχε πει ότι δεν έχει κάποιον. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Υπάρχει πληρεξούσιο που το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή που ορίζει τον Μάνο. Μπορεί να πήγαινε η Ρούλα να κάνει κάποια ανάληψη, αλλά την απόδειξη την πήγαινε στη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος. Και τον Μάνο που πάνε να κατηγορήσουν ότι έχει πάει να καταχραστεί δεν υπάρχει αυτό. Από ό,τι γνωρίζω, η σπιτονοικοκυρά, είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις της στις πολύ αρχές επειδή δεν είχε κάποιον άλλον στον κόσμο να γράψει το ακίνητο στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε ποτέ, και ούτε τα παιδιά την πίεσαν να γίνει αυτό».

Τι λέει το πληρεξούσιο που φέρεται να είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μάλιστα διάβασε στον αέρα της εκπομπής το πληρεξούσιο που φέρεται να είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στο Μάνο Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα διάβασε: «Διορίζει και καθιστά ειδικό της πληρεξούσιο πρόσωπο τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη, ιδιωτικό υπάλληλο για να εισπράττει τη μηνιαία σύνταξη που δικαιούται, να την εκπροσωπεί για οποιαδήποτε υπόθεση σε οποιαδήποτε Δημόσια, Δημοτική, Δικαστική, Φορολογική ή άλλη Αρχή, να την εκπροσωπεί στην αρμόδια ΔΟΥ...»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, επίσης, τόνισε πως δεν γνωρίζει για την πώληση ακινήτου αξίας 250.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top