ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνολικά 325 θετικά κρούσματα την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 325 θετικά κρούσματα την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 325 νέα θετικά περιστατικά εντοπίστηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενά μετά τη διενέργεια 20.690 τεστ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 176 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 47 στην Κερύνεια, τα 60 στην Αμμόχωστο, τα 18 στη Μόρφου, τα 9 στο Τρίκωμο και 17 στην περιοχή Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έχουν γίνει συνολικά 6.549.057 τεστ και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τις 90.445. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 4495 άτομα, τα 46 στο νοσοκομείο, 8 στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε στα κατεχόμενα τα 228.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top