Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Η κατάσταση της υγείας του 35χρονου - Οι νεότερες πληροφορίες

Μαχαιρώματα στη Λεμεσό: Η κατάσταση της υγείας του 35χρονου - Οι νεότερες πληροφορίες

Η κατάσταση της υγείας του 35χρονου που τραυματίστηκε από μαχαιρώματα στη Λεμεσό.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του 35χρονου σε εργοτάξιο στην περιοχή Γερμασόγειας στην Λεμεσό, ο 27 χρονος φερόμενος δράστης εχει συλληφθεί δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το θύμα είναι εκτός κινδύνου και σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς φέρει διατιτραίνον τραύμα στην άνω κοιλιακή χώρα. Του έγινε συρραφή και κρατήθηκε για νοσηλεία στο ΓΝ Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία, σήμερα το πρωί της Παρασκευής, μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε εργοτάξιο στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.