Συνολικά 136 νέα κρούσματα καταγράφηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 136 νέα κρούσματα καταγράφηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 136 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν σετά από τη διενέργεια 20.042 τεστ, ενώ ένα άτομο απεβίωσε, ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 68 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 28 στην Κερύνεια, τα 27 στην Αμμόχωστο, τα 8 στη Μόρφου, τα 4 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν εντοπιστεί 92.107 κρούσματα και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 233.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE