Συνολικά 136 νέα κρούσματα καταγράφηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 136 νέα κρούσματα καταγράφηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα

Συνολικά 136 νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν σετά από τη διενέργεια 20.042 τεστ, ενώ ένα άτομο απεβίωσε, ανακοινώθηκαν την Κυριακή στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 68 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 28 στην Κερύνεια, τα 27 στην Αμμόχωστο, τα 8 στη Μόρφου, τα 4 στο Τρίκωμο και ένα στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν εντοπιστεί 92.107 κρούσματα και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 233.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE