Ντροπή: Έκαψαν μικρό ζωάκι στη Λάρνακα και το πέταξαν

Ντροπή: Έκαψαν μικρό ζωάκι στη Λάρνακα και το πέταξαν

Για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες τέτοιων εγκληματικών και βάρβαρων ενεργειών ενάντια στα αθώα τα ζώα. Έκαψαν μικρό ζωάκι (πιθανολογείτε ότι είναι μικρό σκυλάκι), αναφέρει σε ανακοίνωση του το  Κόμμα για τα ζώα Κύπρου. 

Αυτές τις άγιες μέρες (αλλά και τις οποιεσδήποτέ άλλες μέρες) δυστυχώς οι κακούργοι και ανεγκέφαλοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Σήμερα έριξαν στην πυρά ένα αθώο ζωάκι, αύριο πιθανόν να ένα ένας άνθρωπος ένα αθώο παιδάκι. Γιατί άραγε αυτή η συμπεριφορά; 

Σστέκεται πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο να υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων των ζώων, των αθώων που σε τίποτα δεν έφταιξαν.

Κρίμα και πάλι κρίμα να γινόμαστε μάρτυρες σε αυτή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι η Αστυνομία με τις έρευνες που έχουν ήδη αρχίσει να βρει τους ένοχους τέτοιων ακατονόμαστων πράξεων και δικαστούν με ότι προβλέπει η νομοθεσία της χώρας μας. Θα κρατούμε το κοινό (όπως κάνουμε πάντα) ενήμερο για όλες τις εξελίξεις. 

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Η ΔΗΠΑ σε φάση ανασύνταξης: Η αυτόνομη κάθοδος, η επιστολή Μιχάλη Γιακουμή και το «παράθυρο ευκαιρίας» για τον κεντρώο χώρο

Σε μία από τις πιο πυκνές πολιτικά συνεδρίες των τελευταίων μηνών, το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ συνεδρίασε την Τετάρτη, στον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξης του Προέδρου του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE