ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 140 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 140 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 140 νέα κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες σύμφωνα με ανακοίνωση του "υπουργείου υγείας". Έγιναν συνολικά 5904 τεστ.

Τα 67 κρούσματα διαγνώστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 17 στην Κερύνεια, 35 στην Αμμόχωστο, 8 στο Τρίκωμο, 12 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 93382 και οι νεκροί λόγω COVID-19 φθάνουν στους 235.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE