ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 140 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 140 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 140 νέα κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στα κατεχόμενα τις τελευταίες 24 ώρες σύμφωνα με ανακοίνωση του "υπουργείου υγείας". Έγιναν συνολικά 5904 τεστ.

Τα 67 κρούσματα διαγνώστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 17 στην Κερύνεια, 35 στην Αμμόχωστο, 8 στο Τρίκωμο, 12 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 93382 και οι νεκροί λόγω COVID-19 φθάνουν στους 235.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE