Στο Δικαστήριο δύο πρόσωπα για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Στο Δικαστήριο δύο πρόσωπα για τα επεισόδια έξω από το «Παπαδόπουλος» - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν στις 19 Μάϊου τα δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 30 ετών, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου, η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση υπόθεσης εναντίον δύο ατόμων, ηλικίας 22 και 30 ετών, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου έξω από το γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Το Δικαστήριο όρισε την 19η  Μαΐου ως ημερομηνία κατά την οποία τα δύο πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία είχε δημοσιεύσει αρχικά τις φωτογραφίες δέκα ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, το Σάββατο 30 Απριλίου. Το ένα άτομο ηλικίας 30 ετών είχε παρουσιαστεί τη Δευτέρα 2 Μάϊου στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία για τα επεισόδια».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «ανακρινόμενος ο 30χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια και κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών».

Ανέφερε ακόμα ότι «το δεύτερο άτομο ηλικίας 22 ετών παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς για συμμετοχή σε οχλαγωγία, επίθεση και συμπλοκή».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE