ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Τα νεότερα για την υγεία της «Θεωρείται κρίσιμη γιατί αφορά τον εγκέφαλο»

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Τα νεότερα για την υγεία της «Θεωρείται κρίσιμη γιατί αφορά τον εγκέφαλο»

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για την Υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

«Δυστυχώς είναι μια μέρα που δεν ξημέρωσε καλά, με τα δυσάρεστα νέα για την υγεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου», είπε χαρακτηριστικά.

«Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον Υπουργό Υγείας που βρίσκεται στο Νοσοκομείο στην Αθήνα μαζί της. Με ενημέρωσε ότι ακόμα δεν ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση», συμπλήρωσε.

«Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ιατρικό ζήτημα. Θεωρείται κρίσιμη γιατί αφορά το συγκεκριμένο σημείο, τον εγκέφαλο που είναι ευαίσθητο. Ευελπιστούμε ότι η ενημέρωση των ιατρών που θα έχουμε μετά την επέμβαση θα είναι καλά», είπε κλείνοντας.

Yπενθυμίζουμε ότι χθες βράδυ η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, μεταφέρθηκε κατεπείγον σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο μετά από έντονους πονοκεφάλους, όπου διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας κ. Χριστίνας Γιαννάκη, η κ. Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα και υποβάλλεται τώρα σε χειρουργική επέμβαση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top