ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα της προϊόντα σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα της προϊόντα σε μία ξεχωριστή εκδήλωση

ΗUAWEI P50 Pro, ΗUAWEI nova 9 SE, καθώς και τα HUAWEI Watch GT3 Pro ήρθαν για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά

Δυναμική παρουσία της ΗUAWEI στην Κυπριακή αγορά με νέα προϊόντα

Τα ΗUAWEI P50 Pro, ΗUAWEI nova 9 SE, καθώς και τα HUAWEI Watch GT3 Pro παρουσιάστηκαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση.

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα της προϊόντα σε μία ξεχωριστή εκδήλωση την Τρίτη 31 Μαΐου, το βράδυ, στο Lemon Park στη Λευκωσία, όπου έδωσαν το παρών στελέχη των εταιρειών λιανικής πώλησης και εκπροσώπων του Τύπου. Η τεχνολογία είχε την τιμητική της και οι καλεσμένοι υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τα νέα smartphones και smartwatches της εταιρείας.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν τα νέα smartphones HUAWEI P50 Pro, HUAWEI nova 9 SE, αλλά και τα smartwatches HUAWEI Watch GT3 Pro. Τα νέα μοντέλα ξεχωρίζουν για τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους, αλλά και την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν στον χρήστη.


Πιο συγκεκριμένα, η HUAWEI P Series έχει ταυτιστεί με τη φωτογραφική υπεροχή και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό κι από αυτό τον κανόνα, δεν γίνεται να εξαιρεθεί το νέο HUAWEI P50 Pro, το οποίο ανεβάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, προσφέροντας μια ακόμη πιο εξελιγμένη φωτογραφική εμπειρία και ευρηματική σχεδίαση. Χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR, οι φωτογραφίες θα αποτυπώνουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οδηγώντας σε ένα φωτογραφικό αποτέλεσμα πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Το HUAWEI P50 Pro διαθέτει περισκοπικούς φακούς (με έως 100Χ ζουμ), υπερ-ευρυγώνιους φακούς και τεχνολογία σταθεροποίησης ώστε ο χρήστης να μπορεί, χωρίς κόπο, να βγάλει σταθερές, υψηλής ευκρίνειας φωτογραφίας μικρών αντικειμένων ή αντικειμένων που βρίσκονται μακριά από την κάμερα. Επίσης, το HUAWEI P50 Pro υποστηρίζει την τεχνολογία HUAWEI XD Optics μέσω της οποίας διορθώνονται οι οπτικές διαφορές και αποκαθίστανται οι λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Η Dual-Matrix κάμερα δίνει στο HUAWEI P50 Pro μια ξεχωριστή, κομψή εμφάνιση και προσφέρει μια αναβαθμισμένη φωτογραφική εμπειρία. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, διατίθεται σε δύο premium αποχρώσεις: Cocoa gold και Golden black.


Το νέο smartphone HUAWEI nova 9 SE έρχεται για να κάνει τη διαφορά με την κάμερα των 108 megapixel και τις καινοτόμες λειτουργίες του. Τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με τον γυαλιστερό, λείο και εντυπωσιακά όμορφο σκελετό του, θα συναρπάσουν τους λάτρεις της τεχνολογίας. Για ένα άριστο αποτέλεσμα είτε πρόκειται για vlog είτε για βίντεο στο YouTube ή στο TikTok, τo HUAWEI nova 9 SE εγγυάται ότι δεν πρόκειται να χάσεις κανένα νέο μήνυμα, βίντεο ή δημοσίευση, γιατί η μπαταρία τεχνολογίας HUAWEI SuperCharge 66W που διαθέτει, επιτρέπει τη φόρτιση του κινητού σε ποσοστό 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά. Γι’ αυτό και έλαβε την πιστοποίηση TÜV Rheinland Safe Fast Charge, η οποία επικυρώνει όχι μόνο τη γρήγορη αλλά και την ασφαλή φόρτιση του κινητού.


Οι νέες εκδόσεις του Watch GT έφεραν ακόμη πιο εκτεταμένες λειτουργίες υγείας και προπόνησης, αλλά και ισχυρότερη απόδοση. Είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει ελεύθερη κατάδυση. Παρέχει ακόμη δυνατότητα εκπαίδευσης άπνοιας, με προσαρμόσιμους πίνακες, λειτουργώντας ως εξατομικευμένος βοηθός εκπαίδευσης, για τη βελτίωση της ικανότητάς των δυτών, να κρατούν την αναπνοή. Με το WATCH GT 3 Pro, η Huawei εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.Επίσης, η νέα γενιά, με δύο εκπληκτικά μοντέλα, το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition και το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition. Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium Edition είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη AMOLED 1,43 και ανάλυση 466 x 466, που προσφέρει ακόμη υψηλότερη ευκρίνεια από τις προηγούμενες εκδόσεις, ώστε όλα τα δεδομένα να διαβάζονται άμεσα. Το ισχυρό αλλά ελαφρύ σώμα από τιτάνιο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο και έχει γυαλιστεί με ειδικές τεχνικές για τρισδιάστατο φινίρισμα. Το καντράν είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ζαφειριού, ενώ το πίσω μέρος είναι καλυμμένο από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας. Τα επιλεγμένα υλικά μπορούν να «αισθανθούν» ακόμη και τις παραμικρές αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος. Διαθέτει επίσης, 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στιλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπει στον χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα. Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition διαθέτει κομψό σχεδιασμό, με την απλότητα του κεραμικού να συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου. Είναι, μεταξύ άλλων, εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Μποτιτσέλι, «Η Γέννηση της Αφροδίτης», κάτι που είναι εμφανές στη χρυσή και ασημένια στεφάνη, με το μοτίβο των κοχυλιών και τα 24 κύματα, που το αναδεικνύουν, από ρολόι σε έργο τέχνης. Κάθε HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition έχει περάσει από 13 διαδικασίες λείανσης και γυαλίσματος, με λειαντικά διαμαντιών, επί 10 ημέρες, πριν φύγει από το εργοστάσιο. Το διακοσμημένο με λουλούδια καντράν του αλλάζει το σχήμα του καθώς περνάει η ώρα. «Ανθίζει» και «κλείνει», δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που συμβολίζει το πέρασμα του χρόνου. Το κεραμικό υψηλής τεχνολογίας από το οποίο είναι φτιαγμένο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη θερμότητα. Όπως η έκδοση Titanium, έτσι και η έκδοση Ceramic διαθέτει έναν εκπληκτικά ισχυρό φακό από κρύσταλλο ζαφειριού, που τον καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και θραύση.


Με αφορμή την κυκλοφορία των νέων προϊόντων, ο κος Andy Miao, Country Manager της Huawei CBG Ελλάδος, Κύπρου, Ισραήλ και Αλβανίας, δήλωσε σχετικά: «Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στην καινοτομία και να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με τεχνολογία αιχμής, χτίζοντας το όραμα της Huawei για έναν «έξυπνο» κόσμο απόλυτης συνδεσιμότητας. Η Huawei συμβαδίζει με την εξέλιξη και έτσι απαντάμε σε όλες τις προκλήσεις, παραμένει μια εταιρεία με υψηλή απήχηση σε όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα επενδύει στην Κυπριακή αγορά, προσφέροντας υψηλή ποιότητα προϊόντων».
Οι τρεις νέες σειρές προϊόντων που παρουσιάστηκαν θα είναι διαθέσιμες σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI στην Κύπρο μέσα στον Ιούνιο.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:
Facebook: https://facebook.com/HuaweimobileCY/


Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilecy/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top