Νέα σύλληψη για την υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και καταλυτών - Βρήκαν όχημα γεμάτο από κλοπιμαία

Νέα σύλληψη για την υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και καταλυτών - Βρήκαν όχημα γεμάτο από κλοπιμαία

Στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη άντρα ηλικίας 34 ετών, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, μεταξύ άλλων και καταλυτών αυτοκινήτων.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν την περασμένη Τρίτη, άλλα δύο πρόσωπα.

Στοιχεία εναντίον των υπόπτων προέκυψαν όταν γύρω στις 2.30 ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μετά από πληροφορία για ύποπτα πρόσωπα σε περιοχή της Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σταθμευμένο στην περιοχή, αυτοκίνητο εντός του οποίου φαινόταν να βρίσκονται αριθμός καταλυτών αυτοκινήτων, εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν προέκυψαν στοιχεία που συνέδεαν το όχημα και τα ανευρεθέντα, με τους τρεις υπόπτους, με τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρούν αρχικά στη σύλληψη των δύο από αυτούς και χθες το μεσημέρι, στη σύλληψη και του 34χρονου τρίτου υπόπτου.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.