Αναμένει την καταγγελία της Αριστοτέλους η Νομική Υπηρεσία - Η πρώτη της τοποθέτηση

Αναμένει την καταγγελία της Αριστοτέλους η Νομική Υπηρεσία - Η πρώτη της τοποθέτηση

Την αντίδρασή της για το σκάνδαλο με ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας έδωσε η Νομική Υπηρεσία, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Αναφερόμενη σε σημερινά δημοσιεύματα και δηλώσεις της Διευθύντριας των Φυλακών, η Νομική Υπηρεσία αναμένει να λάβει την επίσημη καταγγελία της, για να αποφασίσει για τον τρόπο χειρισμού του θέματος», αναφέρει η Νομική Υπηρεσία

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Άννα Αριστοτέλους προέβη σε καταγγελία ότι ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας φέρεται να διατηρούσε επαφές με βαρυποινίτη στις Κεντρικές Φυλακές, ζητώντας του να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική ζωή της διευθύντριας του σωφρονιστικού ιδρύματος.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE