Έστησε φυτώριο... κάνναβης στην οικία του 39χρονος - Του πέρασε χειροπέδες η ΥΚΑΝ - Δείτε φωτογραφίες

Έστησε φυτώριο... κάνναβης στην οικία του 39χρονος - Του πέρασε χειροπέδες η ΥΚΑΝ - Δείτε φωτογραφίες

Γύρω στις 5.15 το απόγευμα σήμερα, μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διενήργησαν έρευνα στη βάση δικαστικού εντάλματος στην οικία 39χρονου κάτοικου Παραλιμνίου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στην παρουσία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

16 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 5 εκ. μέχρι 70 εκ. περίπου.

5 αποξηραμένα στελέχη φυτού κάνναβης.

6 γλάστρες στις όποιες υπήρχε κομμένος κορμός φυτού κάνναβης ύψους 5 εκ. περίπου καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ειδικός εξοπλισμός για την καλλιέργεια φυτών κάνναβης.

Ο 39χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Η αποχώρηση της Αννίτας, η μάχη Αβέρωφ - Παμπορίδη και το πραγματικό διακύβευμα της Πινδάρου

Η εσωκομματική κρίση στην Πινδάρου δεν αφορά πλέον μόνο το πρόσωπο, που θα διεκδικήσει το χρίσμα, για το 2028. Οι παρεμβάσεις, για στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι φωνές υπέρ της συγκυβέρνησης και το πολιτικό αποτύπωμα της απόφασης της Αννίτας Δημητρίου, ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για την ταυτότητα και την επόμενη ημέρα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE