Γαμπρός πήγε στον γάμο με νεκροφόρα στην Ελλάδα - Δείτε το βίντεο

Γαμπρός πήγε στον γάμο με νεκροφόρα στην Ελλάδα - Δείτε το βίντεο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν, χθες, στην πόλη της Σπάρτης. Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, εργαζομένου στο γραφείο τελετών «Βλάχος – Μπαρέλος», να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή.

Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη κι έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα!

Δείτε το βίντεο του FLY:

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE