Γιατρός κατήγγειλε ότι τον εξύβρισαν και τον απείλησαν συγγενείς ασθενών - Όσα ισχυρίζεται

Γιατρός κατήγγειλε ότι τον εξύβρισαν και τον απείλησαν συγγενείς ασθενών - Όσα ισχυρίζεται

Η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ) καταδικάζει με περιστατικό βίας εναντίον Ιατρικού Λειτουργού στο Κέντρο Υγείας Κάτω Πύργου, που έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Ιουλίου, γύρω στις 11:00 το βράδυ.

Η ΠΑΣΥΚΙ καταλογίζει ευθύνες στον ΟΚΥΠΥ και την Πολιτεία "διότι οι δράσεις τους ή και η απουσία αυτών σε σχέση με την εικόνα που εκπέμπουν τα Δημοσία Νοσηλευτήρια και τα Κέντρα Υγείας, έχουν επιφέρει τη διαμόρφωση στην κοινωνία ότι είναι κατώτερης ποιότητας όπου επιτρέπεται η οποιαδήποτε συμπεριφορά".

Καταδίκη από Κοινοτικό Συμβούλιο

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας καταδικάζει το περιστατικό βίας.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Νίκος Κλεάνθους, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ είπε ότι για το επεισόδιο ήδη έχει ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα.

Αναμένουμε, είπε ο κ. Κλεάνθους, τις έρευνες της Αστυνομίας για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ το επεισόδιο δημιουργήθηκε το Σάββατο το βράδυ όταν συνοδός ασθενή φωτογράφιζε ιατρικές εξετάσεις και καρδιογράφημα εντός του Κέντρου Υγείας. Όταν ο Ιατρικός Λειτουργός διαμήνυσε στον συνοδό του ασθενή ότι απαγορεύεται η φωτογράφιση, αυτός φέρεται να αντέδρασε.

Επίσης την ίδια ημέρα δημιουργήθηκε επεισόδιο, όταν γυναίκα ασθενής που συνοδεύονταν από δύο με τρία άτομα, εισήλθαν στο Κέντρο Υγείας του Κάτω Πύργου Τηλλυρίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE