LIVE Εικόνα – Ολομέλεια Βουλής: Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2026
Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026.

Όχι απάντησε και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, καθώς σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι: «η απόφαση για παραχώρηση φρουράς, ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση των σχετικών κινδύνων. Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, η απόφασή μου είναι να μην κάνω χρήση της δυνατότητας αυτής που μου παρέχεται».
Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η παραχώρηση φρουράς στους υποψήφιους για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Aστυνομική φρουρά για Χριστοδουλίδη και Μαυρογιάννη - Εγκρίθηκε από το Υπουργικό
Η πρόταση κατατέθηκε από την Υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων της Αστυνομίας, έκρινε πως οι δυο υποψήφιοι ενδεχομένως να διατρέχουν κίνδυνο και έτσι εισηγήθηκε τη παραχώρηση αστυνομικής συνοδείας στον Αρχηγό της Αστυνομίας.
Ακολούθως ο Αρχηγός μετέφερε την συγκεκριμένη πρόταση στην Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία την κατάθεσε στο Υπουργικό Συμβούλιο και στην συνέχεια εγκρίθηκε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




