ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρνείται την αστυνομική φρουρά ο Χριστοδουλίδης - Όχι και από Μαυρογιάννη

Αρνείται την αστυνομική φρουρά ο Χριστοδουλίδης - Όχι και από Μαυρογιάννη

Αρνητική απάντηση για να του παραχωρηθεί αστυνομική φρουρά έδωσε ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλίδης αρνείται την φρουρά, η οποία εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς θεωρεί πως δεν την χρειάζεται.

Όχι απάντησε και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, καθώς σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναφέρει ότι: «η απόφαση για παραχώρηση φρουράς, ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλίας της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση των σχετικών κινδύνων. Συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους, η απόφασή μου είναι να μην κάνω χρήση της δυνατότητας αυτής που μου παρέχεται».

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, εγκρίθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο η παραχώρηση φρουράς στους υποψήφιους για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Η πρόταση κατατέθηκε από την Υπουργό Δικαιοσύνης, ενώ η Επιτροπή Αξιολόγησης Κινδύνων της Αστυνομίας, έκρινε πως οι δυο υποψήφιοι ενδεχομένως να διατρέχουν κίνδυνο και έτσι εισηγήθηκε τη παραχώρηση αστυνομικής συνοδείας στον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Ακολούθως ο Αρχηγός μετέφερε την συγκεκριμένη πρόταση στην Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία την κατάθεσε στο Υπουργικό Συμβούλιο και στην συνέχεια εγκρίθηκε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top