LIFESTYLE

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Blonde» - Η ταινία για τη Μέριλιν Μονρό

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «Blonde» - Η ταινία για τη Μέριλιν Μονρό

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Blonde», της βιογραφικής ταινίας για τη Μέριλιν Μονρόε είναι πλέον διαθέσιμο από το Netflix.

Σε σκηνοθεσία Άντριου Ντόμινικ, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Τζόις Κάρολ Όουτς και πρόκειται για μια μυθοπλαστική απεικόνιση της ταραχώδους ζωής της Μονρόε. Στο «Blonde» πρωταγωνιστεί η Άνα Ντε Άρμας, η εμφάνιση της οποίας θυμίζει τη διάσημη ξανθιά του Χόλιγουντ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Στο τρέιλερ μάλιστα εμφανίζεται για πρώτη φορά ως ρόλος ο Τζο ΝτιΜάτζιο, που ενσαρκώνει ο Μπόμπι Καναβάλε. Ο αθλητής και πρώτος σύζυγος της ξανθιάς ντίβας εμφανίζεται να δειπνεί με τη μέλλουσα σύζυγό του. Τη ρωτά από πού ξεκίνησε την καριέρα της βάζοντάς την να κάνει μία δυσάρεστη ανασκόπηση στο παρελθόν της.

«Ήθελε ο κόσμος να βιώσει πώς ήταν να είσαι όχι μόνο η Μέριλιν αλλά και η Νόρμα Τζιν (το πραγματικό όνομα της Μονρό). Βρήκα αυτήν την πιο τολμηρή, όχι απολογητική και φεμινιστική θέση της ταινίας στην ιστορία της που έχω δει ποτέ», είχε πει η ντε Άρμας σε δηλώσεις της.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί από 31 Αυγούστου ως 10 Σεπτεμβρίου.

Η πλοκή

Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Νόρμα Τζιν, την καθιέρωσή της ως διασημότητας και τις αισθηματικές της περιπέτειες, η ταινία θολώνει τις γραμμές μεταξύ γεγονότων και φαντασίας για να εξερευνήσει τη συνεχώς αυξανόμενη διάσταση μεταξύ της δημόσιας εικόνας και του πραγματικού εαυτού της. Στο υπόλοιπο καστ συναντάμε τους ηθοποιούς Μπόμπι Καναβάλε, Έιντριεν Μπρόντι, Τζούλιαν Νίκολσον, Ζάβιερ Σάμιουελ και Έβαν Γουίλιαμς.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Πρόκειται για την πρώτη ταινία στο Netflix που χαρακτηρίζεται ως «ακατάλληλη για ανηλίκους», λαμβάνοντας το σπάνιο σήμα καταλληλότητας «NC-17», το οποίο δίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις ταινιών, που προβάλλουν έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ντόμινικ είχε αναφέρει: «Ήταν μία πολύ απαιτητική ταινία. Εάν δεν αρέσει στο κοινό, είναι πρόβλημά του, κανείς μας δεν τρέχει για να βγει Πρόεδρος εδώ. Είναι μία ταινία με την Μέριλιν Μονρόε, ακατάλληλη για ανηλίκους. Αυτό ήταν πάνω-κάτω που θέλατε άλλωστε, σωστά; Εγώ θα ήθελα να δω την άκρως ακατάλληλη εκδοχή της ιστορίας της Μέριλιν».

Η ταινία «Blonde» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Σεπτεμβρίου του 2022.

Δείτε το τρέιλερ:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top