Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για ληστεία περιπτέρου - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για ληστεία περιπτέρου - Τους «έκαψε» μαρτυρία

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στις 17 Ιουλίου 2022, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 30 ετών, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε το βράδυ της 17ης Ιουλίου, σε περίπτερο σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 10μ.μ., άγνωστος άνδρας εισήλθε στο περίπτερο και αφού πρόταξε πιστόλι, άρπαξε τα χρήματα, που βρίσκονταν εντός της ταμειακής μηχανής. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε αρχικά μαρτυρία εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη, στις 23 Ιουλίου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Στη συνέχεια, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 30χρονου, ο οποίος συνελήφθη, χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ