Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Παραδέχθηκε τη διάπραξη 12 υποθέσεων - Χειροπέδες σε 26χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες (08/08) στη σύλληψη νεαρού άντρα ηλικίας 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Εναντίον του 26χρονου, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούσαν επτά υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Ανακρινόμενος, ο 26χρονος, παραδέχθηκε τη διάπραξη ακόμη πέντε (σύνολο 12) υποθέσεων διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά τον μήνα Ιούλιο 2022, στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Ολγκίν: «Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5+1» - Νέο τετ-α-τετ με ΠτΔ τέλος της εβδομάδας

Προετοιμάζουμε τη συνάντηση 5 συν 1 με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε τη Δευτέρα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντησή της στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, εκφράζοντας αισιοδοξία ότι οι προσπάθειες θα οδηγήσουν σε τέτοια συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE