ΕΛΛΑΔΑ: Εφιάλτης για 26χρονη – Την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

ΕΛΛΑΔΑ: Εφιάλτης για 26χρονη – Την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στο παιδί τους

Ο 36χρονος σύντροφός της, είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της.

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής μιας 26χρονη μητέρα στον Βόλο, η οποία έπεσε θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον σύντροφό της και μάλιστα μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Ο 36χρονος άνδρας, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις». Την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.
Χθες, ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Όπως η ίδια φέρεται να εξομολογήθηκε, μέχρι τώρα τον συγχωρούσε για τα βίαια ξεσπάσματα θεωρώντας ότι θα σταματήσουν με την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων τους. Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

Πηγη: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE