Παριστάνουν τον δήμαρχο Γερμασόγειας στο Facebook - Προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες

Παριστάνουν τον δήμαρχο Γερμασόγειας στο Facebook - Προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες

Με ψεύτικο λογαριασμό στο Facebook με το όνομα του Δημάρχου Γερμασόγειας, Κυριάκου Ξυδιά, προσπαθούν να ξεγελάσουν ανυποψίαστους πολίτες.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας αναφέρει πως άγνωστα πρόσωπα δημιούργησαν λογαριασμό με το όνομα του με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τους πολίτες,

Συγκεκριμένα, έπεσε στην αντίληψη του ένα σχόλιο στο Facebook, στο οποίο ένας λογαριασμός, με τον οποίο όπως τονίζει δεν έχει ουδεμία σχέση, ζητά στους πολίτες να ανταποκριθούν σε τηλέφωνο του εξωτερικού για να λάβουν δήθεν υποτροφίες.

Ο κύριος Ξυδίας κάλεσε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε καμία περίπτωση να μην ανταποκριθούν στα μηνύματα.

Δείτε τον ψεύτικο λογαριασμό:

 

 

Δείτε το μήνυμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE