Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία – «Απίστευτες οι ζημιές λόγω κακοκαιρίας»

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία – «Απίστευτες οι ζημιές λόγω κακοκαιρίας»

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία μετά από το κύμα κακοκαιρίας που πέρασε όχι μόνο στην πρωτεύουσα αλλά σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, μέρος της περιοχής Ανάγεια, μέρος της περιοχής Κάτω Δευτεράς, μέρος της περιοχής Έγκωμης, Επισκοπειού, στην Λακαταμεία, στη Ψιμολόφου και στο Τσέρι προσπαθούν ακόμη τα συνεργεία να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χρτιστίνας Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, έγινε πρόγραμμα με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την επικινδυνότητα και αναμένεται να διορθωθούν όλες οι βλάβες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Είναι όλα τα συνεργεία έξω και δουλεύουν συνεχώς και θα δουλεύουν μέχρι να πάρουν όλοι ηλεκτρισμό», είπε συγκεκριμένα.

«Αποκαταστάθηκαν οι επικίνδυνες βλάβες, οι μεγάλες εκτάσεις και συνεχίζουν με τις μικρές βλάβες χαμηλής τάσης που έχει αρκετές», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.