Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Κοφίνου και Αγία Νάπα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Κοφίνου και Αγία Νάπα

Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου στην Λάρνακα.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρεται ότι «την περίοδο 15 – 21 Σεπτεμβρίου, μεταξύ των ωρών 08:30 – 16:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος από το Τμήμα Δασών, στους αυτοκινητοδρόμους Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου».

Συγκεκριμένα θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος στα πρανή του δρόμου και στα εσωτερικά τρίγωνα του κόμβου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας από το αεροδρόμιο μέχρι και τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από τις δύο κατευθύνσεις. Ακόμα εργασίες κλαδέματος στα πρανή του δρόμου θα εκτελούνται και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου και από τις δύο κατευθύνσεις».

Σημειώνεται ότι «από τις 15 μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE