ΔΙΕΘΝΗ

Αυτά είναι τα «μάτια» του βασιλιά Καρόλου - Ο ταγματάρχης που έκανε το ίντερνετ να «παραληρεί»

Αυτά είναι τα «μάτια» του βασιλιά Καρόλου - Ο ταγματάρχης που έκανε το ίντερνετ να «παραληρεί»

Η βρετανική βασιλική οικογένεια βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το ίδιο όμως ισχύει και για τους στενούς συνεργάτες, τους βοηθούς και τους ανθρώπους που εργάζονται για το Μπάκιγχαμ.

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει το τελευταίο διάστημα ένας ευπαρουσίαστος αξιωματικός του ιππικού.

Ο Ταγματάρχης Τζόνι -Τζόναθαν Τόμπσον όπως είναι το όνομά του- είναι υπεύθυνος για την προστασία της βασιλικής οικογένειας εδώ και χρόνια. Πριν από το θάνατό της βασίλισσας Ελισάβετ, ήταν πάντα στο πλευρό της σε δημόσιες εκδηλώσεις και στο εξής θα κάνει το ίδιο με τον βασιλιά Κάρολο.

 Η εμφάνιση στη συνάντηση με την Τρας

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνάντησης με τη νέα πρωθυπουργό Λιζ Τρας, ο «Τζόνι» τράβηξε την προσοχή. Αρχικά, ήταν τα ρούχα του που μαγνήτισαν τα βλέμματα και στη συνέχεια η εντυπωσιακή του εμφάνιση.

Ο ευπαρουσίαστος άνδρας έχει αποκτήσεις πολλές θαυμάστριες τελευταία. Κάποιες μάλιστα έφθασαν στο σημείο να του δώσουν το προσωνύμιο «Major Eye Candy», «ταγματάρχης χάρμα οφθαλμών» σε ελεύθερη μετάφραση.

Σύμφωνα με τη MailOnline.com, ο αξιωματικός του βασιλικού ιππικού είναι παντρεμένος εδώ και 13 χρόνια με ένα επιτυχημένο και εξίσου λαμπερό στέλεχος μάρκετινγκ, την Κάρολαιν. Το ζευγάρι έχει έναν τετράχρονο γιο, καθώς και δύο μαύρα λαμπραντόρ που ονομάζονται Odin και Piper.

Ο ρόλος του

Ο ταγματάρχης ανήκει στο 5ο Βασιλικό Σύνταγμα του Τάγματος της Σκωτίας και ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας, πλέον όμως υπηρετεί τον διάδοχο.

Είναι υπεύθυνος για τον λεπτομερή σχεδιασμό και την εκτέλεση των καθημερινών προγραμμάτων του βασιλιά, με τον ρόλο του να απαιτεί να παρευρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις και να είναι σε στενή επαφή με τον μονάρχη.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο Tik Τοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top