Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο με τραύμα από μαχαίρι
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το βράδυ του Σαββάτου (20/12) μετά από πληροφορία για συμπλοκή στο κέντρο της Λεμεσού.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα την Τετάρτη, στην περιοχή Φασουρίου, η οποία εμπίπτει στην κυριότητα των Βρετανικών Βάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επηρεάστηκε το δάσος από τη φωτιά στη Λεμεσό - Σε εφαρμογή το σχέδιο «Ίκαρος 2»
Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο «Ίκαρος 2», ενώ συνολικά οκτώ πυροσβεστικά πτητικά μέσα επιχείρησαν στην περιοχή, με τον συντονισμό να αναλαμβάνει ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς.
Επίσης, για την κατάσβεση συνέδραμαν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών και των Βρετανικών Βάσεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεκτάθηκε η φωτιά στη Λεμεσό - Κατευθύνεται προς την περιοχή του Καζίνο - Βίντεο και φωτογραφίες




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




