Υπό κράτηση 19χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών

Υπό κράτηση 19χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε το Σάββατο 1η Οκτωβρίου διάταγμα κράτησης έξι ημερών εναντίον νεαρού ηλικίας 19 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «τα ξημερώματα του Σαββάτου 1η Οκτωβρίου έφτασε στην επαρχία Αμμοχώστου βάρκα στην οποία επέβαιναν 14 παράτυποι μετανάστες. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων της Αστυνομίας προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 19χρονου, ο οποίος και συνελήφθη».

Ο νεαρός οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.

Οι υπόλοιποι επιβάτες της βάρκας, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών Πουρνάρα.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE