Ελεγκτική Υπηρεσία: Ελαβε τα στοιχεία των παρόχων του ΚΕΠ - Δευτέρα η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων

Ελεγκτική Υπηρεσία: Ελαβε τα στοιχεία των παρόχων του ΚΕΠ - Δευτέρα η ενημέρωση των αρμόδιων φορέων

Στη διάθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας βρίσκονται από σήμερα τα στοιχεία των παρόχων του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος (ΚΕΠ), ενώ τη Δευτέρα θα ενημερωθούν σχετικά οι αρμόδιοι φορείς, αναφέρει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ελεγκτική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση σημειώνει ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έστειλε σήμερα στην Ελεγκτική Υπηρεσία τα στοιχεία των παρόχων του ΚΕΠ.

Προστίθεται ότι τη Δευτέρα η Ελεγκτική Υπηρεσία θα ενημερώσει σχετικά τον Γενικό Εισαγγελέα, την Αρχή κατά της Διαφθοράς, τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο (ΠΔΣ), κάθε φορέα για τα θέματα της αρμοδιότητάς του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE