Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλη... αδυναμία στον Τομ Κρουζ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε μεγάλη... αδυναμία στον Τομ Κρουζ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Τομ Κρουζ «τα βρήκαν πολύ καλά» όταν κάλεσε τον χολιγουντιανό σταρ για τσάι τις τελευταίες εβδομάδες της στο Κάστρο του Ουίνδσορ - και μάλιστα τον άφησε να προσγειώσει το ελικόπτερό του στο γκαζόν της.

Η Αυτού Μεγαλειότης είχε απογοητευτεί που δεν κατάφερε να συναντήσει τον σταρ του Top Gun κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης για το πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Αλλά οι γνωρίζοντες είπαν ότι η εκλιπούσα μονάρχης «λάτρευε να τον βλέπει» όταν τον προσκάλεσε να πιουν μαζί τσάι το καλοκαίρι.

Η βασίλισσα όπως φαίνεται είχε αδυναμία στον Κρουζ καθώς τον προσκάλεσε και σε γεύμα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Αρχικά οι δυο τους επρόκειτο να συναντηθούν τον Μάιο στο «A Gallop Through History», μια ιππική εκδήλωση στους χώρους του Κάστρου.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ, ο οποίος γύριζε την τελευταία του ταινία Mission Impossible στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Είναι απλώς μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ. Νομίζω ότι είναι κάποια που έχει τεράστια αξιοπρέπεια και θαυμάζω την αφοσίωσή της. Αυτό που έχει καταφέρει ήταν ιστορικό. Θυμάμαι πάντα ως παιδί να βλέπω φωτογραφίες της».

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Η βασίλισσα άφησε να εννοηθεί ότι ήταν πραγματικά απογοητευμένη που δεν συνάντησε τον Τομ. Έτσι, τον κάλεσε να κάνει μια ειδική ξενάγηση στο κάστρο του Ουίνδσορ με τα πάντα έτοιμα γι' αυτόν. Στη συνέχεια, μόνο οι δυο τους ήπιαν τσάι μαζί. 'Της άρεσε πολύ που τον είδε και πραγματικά τα βρήκαν, τόσο πολύ που τον κάλεσε ξανά για γεύμα».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE