Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»
Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.
Ο ίδιος, είναι ενεργός στα social media, ανεβάζει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου και το μόνο που ήθελε ηταν να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δει την οικογένειά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με πτήσεις της Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος που αναζητούσε η CIA
Κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν άρεσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, και έτσι με ένα e- mail ενημέρωσε την αμερικανική πρεσβεία ότι είναι «τρομοκράτης»!
Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνει ότι, σε βάρος του 35χρονο Τούρκου δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο. Μάλιστα επισημαίνεται πως «κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο».
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις