Τρελή πτήση Emirates στην Ελλάδα: «Καθαρός» ο 35χρονος Τούρκος - Οι αναρτήσεις του στα social media και ο «φίλος» που τον έμπλεξε

Τρελή πτήση Emirates στην Ελλάδα: «Καθαρός» ο 35χρονος Τούρκος - Οι αναρτήσεις του στα social media και ο «φίλος» που τον έμπλεξε

Ένα άτομο, το οποίο σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έχει εμπλοκή σε κάποια περίεργη υπόθεση, και δεν έχει βρεθεί κάτι σε βάρος του, είναι ο 35χρονος Tούρκος που τα τελευταία τρία χρόνια ζει στην Ελλάδα, και χθες προκάλεσε αναστάτωση σε δύο πτήσεις της Emirates.

Ο ίδιος, είναι ενεργός στα social media, ανεβάζει αναρτήσεις πολιτικού περιεχομένου και το μόνο που ήθελε ηταν να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δει την οικογένειά του.

Κάτι το οποίο όπως φαίνεται δεν άρεσε σε πρόσωπο του περιβάλλοντός του, και έτσι με ένα e- mail ενημέρωσε την αμερικανική πρεσβεία ότι είναι «τρομοκράτης»!

 


Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή του το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνει ότι, σε βάρος του 35χρονο Τούρκου δεν βρέθηκε κάτι αξιόποινο. Μάλιστα επισημαίνεται πως «κατόπιν ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης έρευνας των αρμόδιων υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ουδέν αξιόποινο προέκυψε σε βάρος ατόμου, για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι επέβαινε σε μία από τις δύο πτήσεις γνωστής εταιρείας και είχε χαρακτηριστεί ως ύποπτο».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE