ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ψηφίσετε στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; Τα έγγραφα που πρέπει να έχετε και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Θα ψηφίσετε στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές; Τα έγγραφα που πρέπει να έχετε και όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν στις επικείμενες Αρχιεπισκοπικές Εκλογές θα πρέπει να γνωρίζουν εκ των προτέρων εάν είναι εγγεγραμμένοι στον Εκλογικό Κατάλογο και σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν, μέσω της ιστοσελίδας της Εκκλησίας (https://churchofcyprus.org.cy) στο σύνδεσμο με τίτλο «Μάθε που Ψηφίζεις», σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, Ιωάννη Χαριλάου.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι αυτό θα πρέπει να γίνει προς αποφυγή ταλαιπωρίας των ενδιαφερομένων. Στην ιστοσελίδα, διευκρινίζεται, ο κάθε ενδιαφερόμενος με τα προσωπικά στοιχεία του θα μπορεί να ενημερωθεί επακριβώς πού ψηφίζει, συμπεριλαμβανομένης της Αρχιερατικής Επαρχίας, της Κοινότητας/Ενορίας και του Εκλογικού Κέντρου. Εναλλακτικά, θα μπορεί να αποταθεί στο τηλέφωνο 22554600.

Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα των Αρχιεπισκοπικών Εκλογών, για να μπορέσουν οι εκλογείς να ψηφίσουν θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα ή προς περαιτέρω διευκόλυνσή τους, το εκλογικό τους βιβλιάριο το οποίο περιέχει τον αριθμό ταυτότητας μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση του εκλογέα, καταλήγει η γραπτή ανακοίνωση του Γενικού Εφόρου Αρχιεπισκοπικών Εκλογών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top