Ελλάδα: Παραμένει σε κρίσημη κατάσταση ο 16χρονος πυγμάχος - Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Ελλάδα: Παραμένει σε κρίσημη κατάσταση ο 16χρονος πυγμάχος - Στον εισαγγελέα η υπόθεση

Την υπόθεση που αποκάλυψε το protothema.gr για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου πυγμάχου και πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τοπαλου κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα, στέλνει στον εισαγγελέα ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο κ. Αυγενάκης θα ζητήσει να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου αθλητή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του Τζάνειου νοσοκομείου έχοντας χειρουργηθεί στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου στην Καλλιθέα Νίκο Γιδακο αλλά και τον πατέρα του παιδιού, ο 16χρονος φέρεται να λιποθύμησε στο μπάνιο του γυμναστηρίου και να χτύπησε το κεφάλι του κατά την πτώση σε σκληρή επιφάνεια.

Στο μεταξύ υπήρξαν πληροφορίες ότι ο νεαρός αθλητής πυγμάχησε νωρίτερα με έναν έμπειρο Γεωργιανό μπόξερ, ο οποίος τον χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι κάτι που όμως διαψεύδει ο πατέρας του αθλητή και ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»

VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»

Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE