Eurovision 2023: Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols βάζει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία

Eurovision 2023: Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols βάζει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία

Ο πρώην τραγουδιστής των Sex Pistols Τζον Λίντον θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με την πανκ μπάντα Public Image Ltd (PiL), όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Ο τραγουδιστής του «Anarchy in the UK», που είναι γνωστότερος με το όνομα Τζόνι Ρότεν στην κορύφωση του πανκ κινήματος, έχει γράψει ένα νέο τραγούδι, το «Hawaii», που όπως λέει είναι μια «ερωτική επιστολή» προς τη σύζυγό του, τη Νόρα Φόρστερ, με την οποία είναι παντρεμένοι σχεδόν 40 χρόνια. Η Νόρα σήμερα πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Η μπάντα PiL είναι μεταξύ των έξι καλλιτεχνών και συγκροτημάτων που θα διαγωνιστούν για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στη Γιουροβίζιον, τον επόμενο Μάιο. Η Βρετανία θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό εκ μέρους της νικήτριας Ουκρανίας, λόγω του πολέμου στη χώρα αυτή.

«Είναι αφιερωμένο σε όλους όσοι περνούν δύσκολες στιγμές στη ζωή τους με τον άνθρωπο που φροντίζουν», ανέφερε ο 66χρονος Λίντον στον επίσημο ιστότοπο του τραγουδιού «Hawaii». «Είναι επίσης ένα μήνυμα ελπίδας ότι τελικά η αγάπη τα ξεπερνάει τα πάντα», πρόσθεσε.

Ακούστε το τραγούδι "Hawaii" με τη φωνή του Τζον Λίντον

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της Ιρλανδίας RTE, ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον είναι προγραμματισμένος για τις 13 Μαΐου στο Λίβερπουλ.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE