Προεδρικές Εκλογές-Ανδρέας Μαυρογιάννης: Τι πήρε και τι ξόδεψε μέχρι σήμερα – Πίνακας

Προεδρικές Εκλογές-Ανδρέας Μαυρογιάννης: Τι πήρε και τι ξόδεψε μέχρι σήμερα – Πίνακας

Στοιχεία αναφορικά με τα έσοδα και τα έξοδα του Εκλογικού Επιτελείου του, έδωσε σήμερα (12/1) ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Σύμφωνα με τον πίνακα που γνωστοποίησε, μέχρι χθες 11/1 το Επιτελείο του είχε έσοδα σχεδόν 780.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 510.000 ευρώ προέρχονται από το ΑΚΕΛ, ενώ τα έξοδα ανήλθαν στις 758.000 ευρώ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη:

Στο πλαίσιο της διαφάνειας, της λογοδοσίας, της χρηστής διοίκησης και του νέου ήθους που επιθυμούμε να φέρουμε στη διακυβέρνηση του τόπου, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα την Κατάσταση Εσόδων-Εξόδων του Επιτελείου μας.

Πεποίθησή μας είναι ότι οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν.

Η Κατάσταση Εσόδων-Εξόδων αφορά το σύνολο των ποσών που έχουν εισπραχθεί, καθώς και το σύνολο των ποσών που έχουν δαπανηθεί μέχρι τις 11/1/2023, από το Εκλογικό Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Δείτε τον πίνακα:

Καλούμε τους ανθυποψηφίους μας, με σεβασμό στους πολίτες, την εκλογική διαδικασία, τις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας, να πράξουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE