Επιβεβαιώνει κι η ΔΗΠΑ τον Χριστοδουλίδη: «Δεν έλαβε οποιονδήποτε ποσό από την Παράταξή μας»

Επιβεβαιώνει κι η ΔΗΠΑ τον Χριστοδουλίδη: «Δεν έλαβε οποιονδήποτε ποσό από την Παράταξή μας»

Μετά το ΔΗΚΟ και η ΔΗΠΑ, με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει τις αναφορές του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο debate της 11ης Ιανουαρίου, ότι δεν έλαβε οποιοδήποτε ποσό από το κόμμα.

Αυτούσια η ανακοίνωση της ΔΗΠΑ-Συνεργασίας:

Σε ότι αφορά το ζήτημα που προέκυψε κατά το χθεσινό Debate για την Κρατική Χορηγία προς τα Κόμματα, ως ΔΗΠΑ-Συνεργασία ξεκαθαρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Η ΔΗΠΑ-Συνεργασία άρχισε να λαμβάνει κρατική χορηγία από το 2022, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται οποιαδήποτε πρόσθετη ή έκτακτη χορηγία για τις προεδρικές εκλογές.
2. Η ετήσια χορηγία που θα λαμβάνει, όπως ισχύει και για τα άλλα κοινοβουλευτικά κόμματα, θα είναι η ίδια μέχρι τη λήξη της παρούσας κοινοβουλευτικής θητείας.
3. Επιβεβαιώσουμε και από τη δική μας πλευρά τα όσα δήλωσε ψες ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ότι δηλαδή δεν έλαβε οποιονδήποτε ποσό από την Παράταξή μας.

Οποιεσδήποτε άλλες αναφορές είτε σχετίζονται με άγνοια της κείμενης νομοθεσίας είτε αφορούν συνειδητή διαστρέβλωση της αλήθειας για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE