Πρόθεση για να κατέλθει ως «υποψήφιος» στις επερχόμενες παράνομες εκλογές εξέφρασε ο Σερντάρ Ντενκτάς

Πρόθεση για να κατέλθει ως «υποψήφιος» στις επερχόμενες παράνομες εκλογές εξέφρασε ο Σερντάρ Ντενκτάς

Ο Σερντάρ Ντενκτάς, πρώην ηγέτης του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος (DP), δήλωσε ότι έχει αρχίσει οργανωτικές δραστηριότητες για τις επερχόμενες «προεδρικές εκλογές» που θα διεξαχθούν στις κατεχόμενες περιοχές, αν και δεν έχει σχέδια να ιδρύσει νέο κόμμα.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Ντενκτάς ανέφερε ότι δεν έχει απομείνει πολιτική στη «χώρα», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, σημειώνοντας ότι υπάρχει ανάγκη για ένα κεντρικό νέο σχηματισμό.

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Ντενκτάς εξέφρασε την άποψη ότι η θέση των δύο ισότιμων κυρίαρχων κρατών δεν είναι εφικτή υπό αυτές τις συνθήκες, αλλά αναφέρθηκε στη σημασία επίτευξης μιας περιεκτικής συμφωνίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE