Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα για δεύτερη φορά για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακιστέα για δεύτερη φορά για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη, κρίθηκε σήμερα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 34χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη μητέρα, μετά την επεισοδιακή απολογία της στην 35η ανακρίτρια, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη και για τις κατηγορίες που την θέλουν να έχει δολοφονήσει και τα δύο μικρότερα κορίτσια της. Πρόκειται για δεύτερη προφυλάκιση, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σε βάρος της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας με χορήγηση κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων.

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στην 35η ανακρίτρια ξεκίνησε χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, αλλά διεκόπη, καθώς ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού για μεροληψία σε βάρος της εντολέα του.

Μάλιστα, η απολογία της 34χρονης διεκόπη χθες για να συνεχιστεί όμως σήμερα, μετά την απόρριψη του αιτήματος εξαίρεσης από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Ενώπιον της ανακρίτριας η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες, όπως έχει κάνει από την πρώτη στιγμή, πλην όμως δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε, καθώς αμέσως μετά οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου βρισκόταν ήδη ως προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE