LIFESTYLE

«Έφυγε» η κόρη του Elvis, Lisa Marie Presley: Mουσικός και τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ

«Έφυγε» η κόρη του Elvis, Lisa Marie Presley: Mουσικός και τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ

Η Lisa Marie Presley (φωτογραφία, επάνω, από το Reuters/Peter Macdiarmid), μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Elvis Presley, πέθανε χθες, Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, σε ηλικία 54 ετών από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.

«Με βαριά καρδιά»

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Lisa Marie μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Priscilla Presley.

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Austin Butler βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις».

Ο κ. Butler αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Lisa Marie και Priscilla, σας αγαπάω για πάντα», είπε.

Η Lisa Marie ήταν η κληρονόμος της επιχείρησης Elvis Presley Enterprises, όμως πούλησε το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της σε εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων το 2005.

Διατήρησε τον έλεγχο της Graceland, ιδιοκτησίας στο Μέμφις (Τενεσί) που ανήκε στον πατέρα της και όπου βρέθηκε ο διάσημος τραγουδιστής χωρίς τις αισθήσεις του τον Αύγουστο του 1977, προτού μεταφερθεί σε νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός του, ο οποίος αποδόθηκε σε καρδιακή ανακοπή.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις υπέδειξαν υψηλά επίπεδα φαρμακευτικών ουσιών στον οργανισμό του θρύλου του ροκ εν ρολ.

Η Lisa Marie Presley κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Είναι η μητέρα της ηθοποιού Riley Keough, που έπαιξε στην ταινία «Mad Max: Fury Road».

Εκτός του μουσικού Danny Keough, με τον οποίο χώρισαν το 1994, είχε επίσης παντρευτεί με τον ηθοποιό Nicolas Cage, με τον ηθοποιό και συνθέτη Michael Lockwood και με τον θρύλο της ποπ Michael Jackson (1994-1996).

Πηγή: ΑΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top