Επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο με στρατιωτικό φυσίγγιο - Στο κελί για μια μέρα ηλικιωμένος

Επιχείρησε να περάσει από το αεροδρόμιο με στρατιωτικό φυσίγγιο - Στο κελί για μια μέρα ηλικιωμένος

Διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Κυριακή εναντίον 78χρονου τουρίστα στην Κύπρο για παράνομη κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το Σάββατο στο αεροδρόμιο Πάφου υπάλληλος ιδιωτικής εταιρείας εντόπισε στο ακτινοσκοπικό ότι σε χειραποσκευή υπήρχε ύποπτο αντικείμενο.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για ένα στρατιωτικό φυσίγγιο διαμέτρου 9 μιλιμέτρων. Κάτοχος της βαλίτσας ήταν επισκέπτης στην Κύπρο ηλικίας 78 ετών. Ακολούθως ο 78χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό μονοήμερη κράτηση. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE