Καταζητείται ο 42χρονος Σωτήρης από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Καταζητείται ο 42χρονος Σωτήρης από τη Λεμεσό - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

Η Αστυνομία καταζητεί τον Σωτήρη Γεωργίου, 42 χρόνων από τη Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενα αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και κλοπής, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό μεταξύ των ημερομηνιών 23/12/2022-13/01/2023.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.