Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ
Φθάνει σήμερα το πρωί στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζιόρτζια Μελόνι με στόχο την ενίσχυση κοινών σχεδιασμών Ρώμης-Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει, η μάθηση δεν μετριέται μόνο με την ύλη που διδάσκεται, αλλά με την ποιότητα και το περιεχόμενο της διδασκαλίας, της γνώσης, τη δημιουργία κριτικής σκέψης και των εργαλείων προσέγγισης της πληροφορίας.
Ο κ. Μαυρογιάννης προσθέτει πως το μόνο που κατάφεραν οι εξετάσεις τετραμήνων είναι «να διαιωνίζουν ένα νοσηρό εξετασιοκεντρικό σύστημα» και να προσθέτουν άγχος και πίεση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, εξυπηρετώντας την παραπαιδεία.
«Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές μας καλή επιτυχία σε αυτή την αχρείαστη δοκιμασία και θέλω να ξέρουν τόσο οι μαθητές και οι οικογένειές τους, όσο και ο εκπαιδευτικός κόσμος, ότι εφόσον ο λαός μάς τιμήσει με τη ψήφο του, τη σχολική χρονιά '23-'24, θα καταργηθούν οι εξετάσεις τετραμήνων», καταλήγει ο ανεξάρτητος υποψήφιος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




