Άλλοι για ποδηλασία στα χιόνια και άλλοι για σερφινγκ στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και στους… δρόμους - Βίντεο

Άλλοι για ποδηλασία στα χιόνια και άλλοι για σερφινγκ στη φουρτουνιασμένη θάλασσα και στους… δρόμους - Βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγη ώρα, βίντεο που ανέβασε στο Instagram το CyprusTourism, με τίτλο «whatever is happening always remember to stay positive» («οτιδήποτε συμβαίνει να θυμάστε πάντα να παραμένετε θετικοί»).

Στο βίντεο παρουσιάζονται σκηνές από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, καθώς και τη βαριά χιονόπτωση στο Τρόοδος, όπου, μεταξύ άλλων, ποδηλάτης κάνει ποδήλατο στο χιονισμένο Τρόοδος με τη συνοδεία σκύλου και τολμηροί σέρφερ που τα βάζουν με τα φουρτουνιασμένα κύματα και με τους… δρόμους του Πρωταρά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Χριστοδουλίδης: Τα καλύτερα έπονται στις σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ

Παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ έχουν φτάσει σε άλλα επίπεδο, τα καλύτερα στις διμερείς σχέσεις έπονται, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.