Έτρεχε η Πυροσβεστική – «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα  

Έτρεχε η Πυροσβεστική – «Τυλίχθηκαν» στις φλόγες σταθμευμένα οχήματα   

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία τα ξημερώματα για πυρκαγιές σε σταθμευμένα οχήματα σε Πλατεία παρά το δρόμο Λεμεσού - Πλατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν σε 2 πυρκαγιές στις 01.42 σε Πλατεία παρά το δρόμο Λεμεσού -Πλατρών και σε ανοικτό χώρο στην Κοινότητα Αστρομερίτη στις 02.27 τα ξημερώματα.

Τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία θα ακολουθήσουν διερευνήσεις αιτιών πυρκαγιάς.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε κατά το τελευταίο 24ώρο σε 33 συμβάντα, 11 πυρκαγιές  και 22 Ειδικές Εξυπηρετήσεις  με τις 7 να αφορούν αντλήσεις όμβριων υδάτων από υποστατικά στις Επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE