Τρομακτικές εικόνες σε παμπ στην Αγγλία - Έπαιξαν ξύλο με στέκες και μπάλες από μπιλιάρδο - Βίντεο

Τρομακτικές εικόνες σε παμπ στην Αγγλία - Έπαιξαν ξύλο με στέκες και μπάλες από μπιλιάρδο - Βίντεο

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από παμπ στην Αγγλία. Ο καβγάς διαδραματίστηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μόλις χθες (15/01).

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας άνδρας με μαύρο καπέλο και μια γκρι ζακέτα παίρνει μια μπάλα από το μπιλιάρδο και την πετάει στον άνδρα, με τον οποίο είχε αρχίσει ο διαπληκτισμός. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η μπάλα δεν βρήκε στόχο.

Δείτε εδώ:

Η κίνηση αυτή όμως άνοιξε τον «ασκό του αιόλου». Η τροπή του καβγά άλλαξε δραστικά και οι σκηνές που ακολούθησαν είναι τρομακτικές. Ένας άντρας παίρνει την στέκα και βαράει ,τον τύπο που πέταξε την μπάλα, στο πρόσωπο. Το χτύπημα ήταν τόσο σκληρό που ο άνδρας έπεσε αναίσθητος.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, ένας άλλος άντρας πετάει ένα ποτήρι μπύρας πάνω του, ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις. Μετά από αυτό ακολούθησε το χάος. Και άλλοι θαμώνες ενεπλάκησαν στον καβγά, με τους πιο ήρεμους, να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.

Στα χέρια της αστυνομίας έχει καταφτάσει το υλικό που καταγράφηκε σε κάμερες ασφαλείας και πραγματοποιούν έρευνα για να βρουν τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο.

Το υλικό δημοσιεύτηκε και στο Twitter, όπου αρκετοί σχολίασαν το γεγονός. Όπως πάντα υπήρχαν αυτοί που διακοδόμησαν αυτό το σοκαριστικό γεγονός. Χαρακτηριστικά κάποιος έγραψε: «Απίστευτο χτύπημα. Είναι δείγμα πολύ καλού παίκτη», αναφερόμενος στον άνδρα που βάρεσε με την στέκα τον άτυχο θαμώνα.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE