ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: «Δέκα χρόνια ήταν αρκετά - Την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για την αλλαγή»

ΑΚΕΛ: «Δέκα χρόνια ήταν αρκετά - Την Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για την αλλαγή»

Το μήνυμα ότι «δέκα χρόνια ήταν αρκετά», καθώς και πως «την ερχόμενη Κυριακή (5/5) κάνουμε το πρώτο βήμα για την αλλαγή», στέλνει στο τελευταίο μήνυμά του ενόψει των Προεδρικών Εκλογών το ΑΚΕΛ.

Αυτούσιο το μήνυμα του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές Εκλογές:

Δέκα χρόνια ήταν αρκετά! Από το κούρεμα μέχρι το κλείσιμο του Συνεργατισμού, από τα χρυσά διαβατήρια μέχρι τις Σεϋχέλλες και από την κοινωνική αναισθησία της κυβέρνησης μέχρι το κράτος που αλώθηκε από την συναγερμική μηχανή,

Όλα βοούν ότι ο τόπος δεν αντέχει άλλο.

Δεν αντέχει να συνεχίσει να κυβερνά το σύστημα συμφερόντων, το οποίο σύμβουλοι του ίδιου του Νίκου Αναστασιάδη, χαρακτήρισαν ως μαφία και συμμορία. Τα σκάνδαλα και τα οικονομικά εγκλήματα που συντελέστηκαν όλη αυτή τη δεκαετία του Συναγερμού ισοδυναμούν με ληστεία της χώρας και του λαού της. Και δεν είναι δυνατόν να μείνει ατιμώρητο και αυτό το έγκλημα σε βάρος του τόπου.

Η Αριστερά και ο κόσμος της γνωρίζουν πολύ καλά ότι τυχόν τρίτη θητεία του Συναγερμού στην εξουσία, είτε με Αβέρωφ Νεοφύτου είτε με Νίκο Χριστοδουλίδη, θα σημαίνει αποθράσυνση των μεγάλων συμφερόντων, των τραπεζών, των κατεστημένων αλλά και της ακροδεξιάς.

Το δίλημμα είναι λοιπόν ξεκάθαρο: τρίτη θητεία Αναστασιάδη ή αλλαγή με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι η υποψηφιότητας της αλλαγής και της νέας αρχής για τον τόπο μας. Ένας άνθρωπος στον οποίο όλοι αναγνωρίζουν εντιμότητα, ακεραιότητα και ειλικρίνεια. Με ικανότητες και αποτελεσματικότητα αποδεδειγμένα μέσα από την μακρά υπηρεσία του στην Κυπριακή Δημοκρατία. Με προσήλωση και αποφασιστικότητα στον στόχο για λύση και επανένωση. Με πρόγραμμα κοινωνικό, προοδευτικό και οικολογικό. Με έγνοια για τις ανάγκες των νοικοκυριών, των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης, της νέας γενιάς του τόπου.

Την ερχόμενη Κυριακή κάνουμε το πρώτο βήμα για την ΑΛΛΑΓΗ!

Για την Κύπρο. Για τον λαό μας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top